TUMAČ - TIBOR ROŽA: +36-20-218-44-45

Besplatna konsultacija

Prijava

PRIJAVITE SE

NA BESPLATNE KONSULTACIJE

Ako niste dobili odgovor od klinike u mailu u roku od 24 sati, molimo Vas da pozovite našeg tumača Gospodin Tibor Roža: + 36 20 218 44 45

Važno je znati da transplantacija kose nije kozmetički tretman, nego jedna ozbiljna ESTETSKA OPERACIJA, zato je potrebno da oni koji planiraju usađivanje kose budu svesni sledećeg:
Pre intervencije OBAVEZNO je izvršiti prethodne konsultacije sa ustanovom u kojoj će se vršiti operacija, ličo ili e-mailom!
Konsultacije lične ili putem e-maila su zvanične forme konsultacija na Klinici. Konsultacije su besplatne!

Lične konsultacije su moguće isključivo zakazivanjem termina u Segedinu.

Prijavljvanje na konsultacije može biti telefonom (+36-20-610-1054) e-mailom (doctorhairinfo@gmail.com) ili „on line" putem formulara.

Bez prethodnog dogovora i zakazanog termina Klinika ne vrši konsultacije! Saradnici Klinike primaju pozive od ponedeljka do petka između 9 - 18 sati, a subotom između 9 -13 sati. Prilikom prijavljivanja dobijaju se opšte informacije o konsultacijama i intervenciji.

Informacije o preciznom planu intervencije, o detaljima intervencije i odgovore na pitanja o intervenciji mogu se dobiti isključivo u okviru zakazanih lekarskih konsultacija!

Popunjavanjem donjeg formulara i slanjem nekoliko Vaših fotografija možete se javiti e-mailom na konsultacije!

Pažnja!!! – SLANJE FOTOGRAFIJA JE OBAVEZNO!