O NAMA - DHC Clinic

staff-malaga-0.jpg

O NAMA

Postanite gost Doctor Hair Klinike!

Doctor Hair Clinic privatna klinika, koristi isključivo FUE tehniku za transplantaciju kose, gde u tri operacionih sala, svakog dana u nedelji primamo pacijente sa problemima gubitke kose i balzama, kako bi im pomogli i pružili im priliku da povrate svoju staru kosu i izgubljeno samopouzdanje.

U našoj klinici koristi se samo međunarodno dokazana, priznata FUE metod transplantacije kose za lecenje ćelavosti.

Na osnovu stanja današnje tehnike, samo FUE tehnologija jedini način da se reši ćelavost sa estetskim rezultatima.Postupak zahteva minimalnu intervenciju, samo sa specijalnim iglama, tako da nakon operacije, ožiljci i rezovi ne ostaju.

Naši stručnjaci imaju visok stepen profesionalnog iskustva u FUE transplantaciju kose. Tokom poslednjih nekoliko godina radili smo na stotinama pacijenata sa različitim tipovima i problemima baldinga.

Tokom naših ličnih konsultacija, lekari Doctor Hair Clinic-a vam pomažu da otkrijete uzrok gubitka kose i u planiranju obnove problematičnog područja. U svim aspektima gubitka kose, preporučujemo vam najsavremenije i najbolje rešenje, prilagođeno vašem specifičnom problemu.

Međutim, na osnovu našeg iskustva, postoji niz slučajeva kada transplantacija kose kao opcija na žalost nije primenjiva ili samo po sebi nedovoljna za postizanje rezultata.

Zbog toga je naša klinika proširila svoj dodatnog lečenja dostupnim pacijentima koji su vec bili na transplantaciju kose, i onima koji možda ne mogu da primenjuju transplantaciju kose (kao intervencija) iz drugih razloga.

Naša klinika se raduje opuštenoj, ekskluzivnoj atmosferi sa profesionalnim doktorom i pomoćnim timom, savremenom i najsavremenijom opremom, prijatnom atmosferom sa garantovanim diskrecijama za one koji imaju ćelavost i gubitak kose koji izazivaju ozbiljne probleme.

Zbog Corona Situacije klinika NIJE U STANJU da obezbedi smeštaj Pacijentima. Ako to pravila i uslovi omogućavaju odmah ćemo javiti na websajtu. 
Aktualne paket cene možete videti na našem websajtu. 



S poštovanjem,
DHC Team

Kontakt:
6721.Szeged, ulica Teleki 9.
Telefon: 06 20 610 10 54
email: doctorhairinfo@gmail.com

Zašto DHC CLINIC?

doctor-clinc-certificado-asistencias.jpg
  • 10 FUE hirurga
  • 3 operacione sale
  • Radimo isključivo sa internacionalno prihvaćenom FUE Tehnologijom, kao NAJSAVREMENIJOM tehnikom na svetu. ( svi ostali nazivi su samo Marketing i reklama)
  • radimo svaki dan i vikendom
  • jedinstvena i najveća klinika u Evropi za FUE transplantaciju kose
  • više od 1000 zadovojnih pacijenata
  • naše strogo i racionalno stručno pred operaciono planiranje je garancija za uspešan rezultat
  • govorimo vašim jezikom
  • visoko INTERNACIONALNO EDUKOVANI STRUČNI TEAM ( plastični hirurg, hirurg, dermatolog, anesteziolog, hirurg za glavu i vrat)
Doctor Hair Clinic

PRIJAVITE SE NA KONSULTACIJE!

+36 20 610 10 54 6721 Szeged Teleki u. 9.
info@dhc.hu
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline